CNN International'ın ticari faaliyetleri o'na emanet

Turner International; “CNN International Commercial” adında yeni bir organizasyon kurdu.

Google Haberlere Abone ol
CNN International'ın ticari faaliyetleri o'na emanet

CNN Commercial adında kurulan yeni organizasyon şirketinin yönetim koltuğuna Turner yöneticisi Rani Raad getirildi. CNN International'ın ana kuruluşu Turner Broadcasting System'in Başkanı Gerhard Zeiler tarafından yapılan açıklamaya göre Rani Raad; “Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CCO (Chief Commercial Officer)’’ göreviyle CNN International’da olacak.



CNN International'ın ticari stratejisi ve vizyonundan sorumlu olan Raad, ayrıca reklam ve içerik satışları, iş geliştirme, uluslararası araştırma ve pazarlama faaliyetlerini de yönetecek. Raad, halen yürütmekte olduğu Türkiye, Orta Doğu ve Afrika’daki Turner Broadcasting faaliyetleri yöneticilik görevini de sürdürmeye devam edecek.



CNN'in uluslararası ticari faaliyetlerini tek bir organizasyon çatısı altına toplama kararı ve stratejileri doğrultusunda gerçekleşen görevlendirme ile ilgili Turner Broadcasting System International Başkanı Gerhard Zeiler; "Organizasyonu sadeleştiriyoruz ve sorumlulukları netleştiriyoruz. CNN'nin küresel ticari girişimlerini yürütürken edindiği başarılı geçmişi ve muazzam uluslararası ağı nedeniyle Rani, böylesi zorlu bir görev için en uygun yöneticidir" açıklamasında bulundu.



Getirildiği görevli ilgili olarak Rani Raad ise; "Dünyanın lider uluslararası haber markasının, tüm ticari akışlarını bir düzene sokmak, CNN'in değerli ve yaygın bir varlığa sahip olduğu muhtelif platformların tümünde, ortaklarımız için en iyi çözümler sunmamıza yardımcı olacak" açıklamasını yaptı.



CNN, kilit öneme sahip tüm bağımsız izleme anketlerinde ve medya anketlerinde en iyi uluslararası haber kanallarından biri olarak görülmüş ve bu sonuçlar da iş ortakları için CNN’in doğru bir seçim ve cazip bir tercih olduğunu göstermiştir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin