CNN International, Türkiye mutfağını dünyaya tanıtıyor

'Inside the Middle East' isimli programda bu hafta, İstanbul ve Türkiye mutfağı yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
CNN International, Türkiye mutfağını dünyaya tanıtıyor

CNN International'da yayınlanan 'Inside the Middle East' isimli programda bu hafta İstanbul ve Türkite mutfağı dünyaya tanıtılıyor. Ünlü Türkiyeli şeflerin yanı sıra, kaliteli yemek yenebilecek restoranlardan sokakta seyyar satılan yerel ve özel lezzetlere kadar tüm şehrin lezzet haritasının çıkartılacağı programın bu bölümü Arda Türkmen’in ev sahipliğinde çekildi.



Programda 'Baracklava' da var



5 yıldır CNN International’da yayınlanan 'Inside the Middle East' programının İstanbul’a ayrılan bu özel bölümünde program 'İstanbul gurme rehberi' ile başlıyor ve Türkiye’nin en ünlü kadın şefi, İstanbul Culinary Institute'ün kurucusu Hande Bozdoğan’ın anlattığı mutfak sırları ile devam ediyor. Ardından Çiya ve Asitane restoranlarının tanıtıldığı program dördüncü neslin iş başında olduğu Güllüoğlu’nun Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’na yolladığı Barack Obama figürlü 'Baracklava'nın da anlatıldığı bölüm ile sona eriyor. 



Programın tekrarları ise 7 Eylül Cumartesi saat 07.30 ve 21.30, 8 Eylül Pazar saat 15.30, 14 Eylül Cumartesi saat 15.30 ve 15 Eylül Pazar günü saat 07.30 ve 21.30’da yayınlanacak.








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin