CNN, 1 aylık canlı yayına başlıyor

CNN International'ın 'Connect the World' programı 1 ay boyunca Orta Doğu'dan canlı yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
CNN, 1 aylık canlı yayına başlıyor

CNN International 'Connect the World with Becky Anderson' programı bir ay boyunca Orta Doğu'dan canlı yayın için kolları sıvadı. 



Abu Dhabi'deki merkezinden başlayacak yayınlar önce Kahire ardından Beyrut'tan canlı yayınlanacak. Yolculuğunu Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Sharjah'da tamamlamadan önceki canlı yayın noktası ise İstanbul.



Program boyunca bölgede doğmuş kilit hikayeler keşfedilecek, yeni insanlarla tanışılacak ve özellikle de genç jenerasyonu ilgilendiren önemli konuların derinine inilecek. Programın gündemindeki konular arasında politika, kültür, iş hayatı, genç nesil ve kadınların karşılaştıkları zorluklar; sanat, mimari, medya, eğitim ve ekonomi yer alırken programda ayrıca Ramazan'ın bölgede nasıl karşılandığına da yer verilecek. 



Connect the World aynı zamanda 'Şehir Hakkında Sizin Yorumunuz' adı verilen interaktif bir bölüme de yer verecek. Bu bölümde Becky Anderson her lokasyonun ikonlaşmış isimlerini ağırlayacak ve izleyicilerin sosyal medyadan #CTWLiveFrom hashtag’i aracılığıyla ileteceği soruları alacak.



Becky Anderson, "Dünyanın ilgisinin yeniden Orta Doğu'ya odaklandığı bu dönemde, bölgenin en farklı ve son derece enteresan lokasyonlarından yayın yaparak görmeye çalıştığımız resmin tamamını göstermek istiyoruz. Connect the World'ün felsefesi programın adından da anlaşılacağı üzere oldukça açık ve bizler büyük hikayelerin noktalarını birbirlerine bağlayarak bölgede ve ötesinde nasıl bir etki yarattığını göstermek istiyoruz" dedi.



Programın yayın tarihleri aşağıdaki gibi:



Abu Dhabi: 3 Temmuz 2014

Kahire: 7 – 10 Temmuz 2014

Beyrut: 13 – 17 Temmuz 2014

İstanbul: 20 – 24 Temmuz 2014

Sharjah: 28 Temmuz 2014


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin