Clubhouse'da Cüneyt Özdemir ile BKM CEO'su arasında 50M2 tartışması!

Son günlerin en popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse'da çok konuşulacak bir tartışma yaşandı. Gazeteci Cüneyt Özdemir ile BKM CEO'su Zümrüt Erol Bekçe arasında gerginlik çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Clubhouse'da Cüneyt Özdemir ile BKM CEO'su arasında 50M2 tartışması!

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile BKM CEO'su Zümrüt Erol Bekçe arasında, Netflix'te yayınlanan 50M2 dizisi üzerinden tartışma çıktı.

Netflix'in BKM imzalı yeni dizisi 50M2 için Cüneyt Özdemir, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Netfiiks'i tebrik ederim, 50 metrekare adında bu kadar berbat bir hikayeyi kabul etmek, uydurukça neredeyse 'karikatür' seviyesinde çekmek ve gururla yayınlamak ! Ya akıl tutulması ya da işin içinde başka 'duygusal' bağlantılar var. Bakın bu da yeni bir aşama... Üzücü!" ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşımdan birkaç gün sonra, son dönemin en popüler sosyal medya platformu Clubhouse'da Cüneyt Özdemir'in bulunduğu odaya gelen BKM CEO'su Zümrüt Erol Bekçe, Özdemir ile tartışma yaşadı.

Zümrüt Erol Bekçe'nin, "Yapımlarımız başlamadan bilinçli bir eleştiri yağmuruna tutuluyor. İzleyici de ön yargıyla yaklaşıyor" sözleri üzerine Cüneyt Özdemir'den "Beni mi kastediyorsunuz?" tepkisi geldi.

İkili arasında yaşanan tartışma, Bekçe'nin yayını terk etmesiyle son buldu.

Cüneyt Özdemir'in 50 M2 dizisi için yaptığı paylaşımdaki 'rüşvet' imasının ardından, Zümrüt Erol Bekçe'nin Özdemir'in yayına başlanması ve tartışma yaşanması dikkat çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin