Club Brugge Beşiktaş maçı öncesi kırmızı alarm: Yüksek riskli maç ilan edildi, önlem üstüne önlem alındı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 21 Eylül Perşembe günü Club Brugge ile deplasmanda karşılaşacak. Club Brugge-Beşiktaş mücadelesi 'yüksek riskli maç' ilan edilirken şehirde önlem üstüne önlem alındı.

Google Haberlere Abone ol
Club Brugge Beşiktaş maçı öncesi kırmızı alarm: Yüksek riskli maç ilan edildi, önlem üstüne önlem alındı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Club Brugge maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

21 Eylül Perşembe günü deplasmanda Club Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda futbolcular yenileme çalışması yaptı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlanan idman, 5'e 2 çalışmasının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Club Brugge-Beşiktaş maçı öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve bu maç 'yüksek riskli maç' ilan edildi. 12 Mart 2015 yılında yine karşı karşıya gelen Club Brugge-Beşiktaş maçında birçok istenmeyen olay yaşanmıştı.

Bu olayların tekrarlanmaması adına Brugge Belediye Başkanı Dirk De Fauw, ''Club Brugge ve Beşiktaş, 12 Mart 2015'te karşı karşıya gelmişti. Ne yazık ki çeşitli olaylar ve kavgalar çıktı. Bazı polis memurları yaralandı. Bu nedenle maç öncesinde bazı önlemler alacağız'' dedi.

Başkan De Fauw'un Club Brugge-Beşiktaş maçı öncesinde alacağı önlemler şu şekilde:

- 21 Eylül Perşembe günü saat 13:00'ten 22 Eylül Cuma gece saat 02:00'ye kadar Jan Breydel Stadyumu'nun bin metre yarıçapındaki alanda kamuya açık içki, yemek ve ticari kuruluşlarda cam kaplarda her türlü içeceğin servis edilmesi yasaklanmıştır.

- Aynı zaman diliminde şehir merkezindeki eğlence bölgesi için de cam yasağı uygulanacak. Normalde perşembe akşamı saat 22:00'den pazar sabası saat 08:00'e kadar geçerli olan bu kural, bu maç için daha erken yürürlüğe girecek. Bu yasak, Brugge'nin merkezindeki birçok sokak için de geçerli.

- Brugge bölgesinde duman, ateş, ışık veya gürültü çıkarmaya yönelik piroteknik (havai fişek, sis bombası) araçların bulundurulması veya kullanılması da yasaklandı.

- Maç için geçerli bileti olmayan Beşiktaş taraftarların Brugge'deki tren istasyonuna yaklaşmasına izin verilmeyecek. Brugge şehir merkezinde, St-Andries ve St-Michiels'te futbol bileti olmayan taraftarlar idari olarak tutuklanabilir. Bu kural perşembe günü saat 13:00'ten maç bitine kadar geçerli.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin