CitiPR, perakende zinciriyle anlaştı

CitiPR, yapı marketleri zincirinin iletişim ajansı oldu.

Google Haberlere Abone ol
CitiPR, perakende zinciriyle anlaştı

Stratejik iletişim ve halkla ilişkiler danışmanlığı hizmeti veren CitiPR, müşteri portföyüne Türkiye'nin önemli perakende zincirlerinden Tekzen'i de kattı. 



Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri olan Tekzen'in iletişim faaliyetlerini artık CitiPR yürütecek.



2011 yılında Derya Aslan tarafından kurulan CitiPR, alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla kurum ve kuruluşlara marka iletişimi, medya iletişimi, kurumsal iletişim hizmetlerinin yanı sıra etkinlik yönetimi, kriz iletişimi, dijital medya PR yönetimi ve kurumsal yayın içerik danışmanlığı hizmetleri veriyor. 



En son Edu Summit Eğitim Zirvesi'nin iletişim danışmanlığını gerçekleştiren CitiPR, organizasyon ve sosyal medya konusunda da başarılı işlere imza atmayı sürdürüyor. Tema Banyo, Newellrubbermaid, Parker, Rotring, Sharpie, Papermate, Nanoclearag, Chocokebab, Saklı Cennet, Vakıf Üniversiteleri Birliği, Openmedia, Edu Summit, Bilgi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Bilgi Eğitim gibi markaların pazarlama iletişimi ve halkla ilişkiler faaliyetlerini yürüten ajansın referansları arasında Stabilo, Uhu, Bilgi Eğitim, İE Business School, Anatolian Puzzle, Mahallenin Kasabı gibi markalar yer alıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin