Çıplak fotoğrafları üvey babasında çıktı. Genç kadın çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Genç kadın üvey babasını öldürdü

ABD'de yaşanan skandal kan dondurdu. Jade Janks isimli kadın eski üvey babasının bilgisayar duvar kağıdı olarak kendisinin çıplak görüntüsünü kullandığını öğrenince çılgına döndü. Genç kadın eski üvey babası Thomas Merriman’ı korkunç bir şekilde öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Çıplak fotoğrafları üvey babasında çıktı. Genç kadın çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Genç kadın üvey babasını öldürdü

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bir iç tasarım şirketi işleten Jade Janks (39), 31 Aralık 2020’de 64 yaşındaki üvey babası Thomas Merriman’ı önce uyuşturup sonra plastik bir torbayla boğmakla suçlandı.

Daily Star’ın haberine göre, Janks, Merriman’ın evinde kendisine ait çok sayıda “çalınmış” çıplak fotoğraf buldu. Bu nedenle kendini “perişan ve çıldırmış” hisseden Janks’in bu nedenle cinayet işlediği düşünülüyor.

Çıplak fotoğrafları üvey babasında çıktı. Genç kadın çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Genç kadın üvey babasını öldürdü
Jade Janks…

Polis raporuna göre, Janks’ın annesi, birkaç aile içi taciz raporunun ardından 2008 yılında Merriman’dan boşandı.

Janks suçlamaları reddederken Bölge Savcısı Yardımcısı Jorge Del Portillo ise, “Bu bir kaza değildi. Bu kasıtlı bir cinayetti.” dedi.

Çıplak fotoğrafları üvey babasında çıktı. Genç kadın çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Genç kadın üvey babasını öldürdü - Resim : 2
Jade Janks’in iç tasarım şirketinin reklamı…

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Janks’ın avukatı ise, bir kelebek çiftliğinin kurucu ortağı olan Merriman’ın sağlık sorunları ve kendi uyku ilacıyla alkolü karıştırması nedeniyle öldüğünü söylüyor. Merriman’ın resmi ölüm nedeni akut alkol zehirlenmesi olarak kaydedilmişti.

Merriman’ın cesedi polis tarafından 2 Ocak’ta bir sağlık kontrolü sırasında evinin dışında bir çöp yığınının altında bulundu.

Davanın baş dedektifi Lisa Brannan bu hafta mahkemede, “Bayan Janks, bir arkadaşına üvey babasını öldürdüğünü söyledi ve ‘Onu boğdum’ dedi. Ayrıca ona birtakım ilaçlar verdiğini de söyledi.”

Çıplak fotoğrafları üvey babasında çıktı. Genç kadın çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Genç kadın üvey babasını öldürdü - Resim : 3
Janks’in üvey babasıyla ilişkisi boşanmaya rağmen oldukça iyiydi.

“Cesedi arabasından çıkarmak için ondan yardım istedi. Üvey babasını evine götürüp yatağına yatırmak istedi. Yatağında aşırı doz almış gibi görünüp ölmesini istedi.”

Tutuklanmasından bu yana Janks, takip cihazıyla olsa da 1 milyon dolarlık bir kefaletle serbest kaldı. Kefaleti belirlendiği sırada savcılar, zanlının kaçmak için mali kaynakları ve Güney Afrika’da bağlantıları olduğunu savundu. Davada henüz kesin hüküm verilmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin