Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren ve geçtiğimiz günlerde hayat hikayesiyle Armağan Çağlayan'ı ağlatan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla gündeme geldi. Tarzıyla dikkat çeken oyuncu, minik etek giyerek dans ettiği anları paylaştı. Videoya kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti

Birçok tiyatro oyununda rol alan ve televizyon dizilerinde de boy gösteren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinde hayat verdiği Timsah Celil karakteriyle büyük bir üne kavuştu. Başarılı oyuncu daha sonra ise cinsiyet değiştirdiğini açıklayarak gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı isim, son paylaşımında evinde mini etekle dans ettiği anları paylaştı.

İşte Ahmet Melih Yılmaz'ın dans ettiği o video:

"DUDAKLARIMI YAPTIRMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Ahmet Melih Yılmaz, "Travestiyim diye 'ayol' diye konuşmak zorunda değilim. Travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" ifadelerini kullandı.

Şimdilerde Ankara'da yaşayan, Instagram ve Tiktok hesaplarından değişimiyle ilgili paylaşımlar yapan Ahmet Melih Yılmaz, son haliyle gündeme geldi.

Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti

"BÜTÜN BENLERİMİ SEVİYORUM"

Yılmaz, 17 bin 500 takipçisi bulunan Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafına, "Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabii" notunu düştü.

TACİZE UĞRADIĞINI ANLATTI

2013 yılında 'Kadınlar Aşklar Şarkılar' isimli tiyatro sahnesinde trans bireyi canlandıran oyuncu, oyun sırasında tacize uğradığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Dans sahnesinde masaların arasında dolaşarak seyirciyle daha yakın olmak istedim. O esnada adamın teki çıkardığı 20 TL'yi cebime sıkıştırdı. Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum."

Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti - Resim : 2

2020 yılında gerçekleşen 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Ahmet Melih Yılmaz'ın, törende yaptığı konuşma dikkat çekti.

Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti - Resim : 3

Ünlü oyuncunun, aldığı ödülü göstererek, "Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.

Cinsiyet değiştiren Çukur'un ünlü oyuncusu ‘Timsah Celil’ olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz mini eteğiyle dans etti - Resim : 4

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'IN PROGRAMINDA NE ANLATMIŞTI?

Armağan Çağlayan'la röportajında "Ona ben 'travesti olacağım' diye mesaj attım. Arkandayım dedi, yanımda olacaktın dedi. Ben önüme baktım. Böyle olmamın kendisiyle alakası yok. Geç kalmamın alakası var. O yüzden önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum" dedi. Ahmet Melih Yılmaz'ın TikTok videosunda 'Unutamadım' şarkısını dinlemesi akıllara bu açıklamayı getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin