Cinsel saldırı suçuyla cezaevine gönderilen Dani Alves'in dünyası başına yıkılmaya devam ediyor. Eşi Joana Sanz boşanma davası açtı

Cinsel saldırı suçlaması nedeniyle tutuklu yargılanan Dani Alves'e bir şok da model eşi Joana Sanz'den geldi. Joana Sanz'ın kararını İspanyol basını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel saldırı suçuyla cezaevine gönderilen Dani Alves'in dünyası başına yıkılmaya devam ediyor. Eşi Joana Sanz boşanma davası açtı

20 Ocak'ta Barselona kentinde gözaltına alınan Brezilyalı futbolcu Dani Alves geçici tutuklama kararıyla cezaevine gönderilmişti.

İlerleyen günlerde Brains 1 adlı cezaevinin yetkilileri Dani Alves'in ''can güvenliğim'' yok diyerek başka bir cezaevine nakledilmek istediğini aktarmış ve Dani Alves Brains 2'ye götürülmüştü.

Alves'e yeni cezaevinde psikolog ve doktor dışında avukatıyla da görüşeceği bilgisi verildi ancak Alves çok geçmeden bir kötü haber daha aldı.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

1 ila 12 yıl arasında hapis yatma ihtimali bulunan Dani Alves'in eşinden şok eden bir karar geldi. Joana Sanz'ın Dani Alves'ten boşanmak istediği ve bu talebini avukatına ilettiği kaydedildi.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Joana Sanz'ın Dani Alves'i hapishanede ziyaret etmek istediği ancak Brezilyalı futbolcunun bu talebi reddettiği vurgulandı.

Modellik yapan Joana Sanz'ın bunun üzerine boşanma kararı aldığı belirtildi. Joana Sanz'ın Dani Alves ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırması da dikkat çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin