Cinsel saldırı suçuyla cezaevine gönderilen Dani Alves hakkında yeni gelişme! Tutuksuz yargılanma talebi reddedildi

Kariyerinde Barcelona, Juventus ve PSG gibi Avrupa devlerinin formalarını terleten Dani Alves, 30 Aralık 2022'de Barselona şehrindeki bir gece kulübünde bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. O tarihten bu yana cezaevinde olan Dani Alves hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel saldırı suçuyla cezaevine gönderilen Dani Alves hakkında yeni gelişme! Tutuksuz yargılanma talebi reddedildi

30 Aralık 2022 tarihinde bir kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Dani Alves'e cezaevinde bir şok haber daha geldi.

Dani Alves taciz iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin hakimi tarafından, savcılığın talep ettiği şekilde kefaletsiz tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi. İlk önce Brains 1 adlı cezaevine gönderilen Alves burada duş gibi çok sayıda ortak alanların olmasından dolayı güvenlik kaygısı duyduğu beyan ederek, Brains 2 cezaevine nakledildi.

BU OLAYDAN SONRA EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Dani Alves'in cezaevine gönderilmesinin ardından eşi Joana Sanz, Alves'ten boşanmak istediğini avukatına iletti. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Joana Sanz'ın Dani Alves'i hapishanede ziyaret etmek istediği ancak Brezilyalı futbolcunun bu talebi reddettiği vurgulandı.

Sanz ayrıca sosyal medyadaki tüm fotoğrafları da kaldırmıştı.

TEMYİZ MAHKEMESİNDEN RED KARARI

Geçen hafta Barselona Temyiz Mahkemesi, Alves'in soruşturma hakiminin kendisini kefaletsiz hapse gönderme kararına yaptığı itirazı dinledi.

Yasal kaynaklara göre maktulün mahremiyetinin korunması amacıyla kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen duruşmada Alves'in temyiz başvurusuna atıfta bulunuldu. Diğer hususların yanında tacize maruz kalan kadının hikayesi tekrar sorgulandı.

Mahkemenin ardından Alves'in itirazının bir etkisi olmadı ve Barselona mahkemesi Dani Alves'in kefaletsiz olarak tutukluluk haline karar verdi. Salı günü hapisten çıkmayı uman Dani Alves büyük bir şok daha yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin