Cinsel isteksizliği bitiren reçeteyi İbn-i Sina yıllar evvel gün yüzüne çıkarmış: Bunu yiyen derdi kalmıyor

Cinsel isteksizliği bitiren reçetenin sırrı ortaya çıktı. Meğer İbn-i Sina yıllar evvel cinsel isteksizliğin çözümünü bulmuş. İşte cinsel isteksizliği bitiren o reçete...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel isteksizliği bitiren reçeteyi İbn-i Sina yıllar evvel gün yüzüne çıkarmış: Bunu yiyen derdi kalmıyor

Cinsel ilişki kişilerin ilişkilerini güçlendiren ve partnerlerin birbirlerini tanıma noktasında daha açık olmalarını sağlayan önemli faktörlerden bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli devam edebilmesi için kişilerin birbirlerine her daim açık olmaları önemli olurken, istedikleri ve istemedikleri her şeyi dile getirmeleri gerekmektedir.

Bazı durumlarda da kişilerde cinsel isteksizlik problemi meydana gelebilmektedir. Cinsel isteksizlik pek çok evliliğin sonlanmasına neden olan bir durum olurken, cinsel isteksizliğin önüne geçebilmek için beslenme sürecine önem vermek önemlidir. 

İşte cinsel isteksizliği bitiren o gıda ve cinselliğe olan etkileri...

 

Bu gıdalar cinsel isteksizliği bitiriyor

Cinsel isteksizliği bitiren kişinin çok daha aktif bir cinsel hayat içerisinde olmasını sağlayan reçeteyi İbn-i Sina yıllar evvel duyurmuştu.

Cinsel isteksizlik sağlıklı bir ilişkinin en büyük yapı taşlarından bir tanesi olurken, cinsel isteksizliği önlemek için İbn-i Sina şu gıdaları önerdi.

Bu gıdaları düzenli olarak tükettiğinizde cinsel isteksizlik problemine karşı önlem alınabileceği ortaya çıktı. 

İşte İbn-i Sina'nın cinsel isteksizliği bitiren o önerileri; Zencefil, şekerli süt ve yağlı acı yayık içirilir, balık yedirilir, kuş eti, doğal tavuk eti yedirilir ve hastanın beli yasemin yağı ve yoğurt ile hasta ovulmalı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin