Ciner Medya'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Ekonomi ve otomotiv gazeteciliğinin deneyimli ismi Ciner Yayın Holding kadrosuna katıldı. Son olarak Sözcü Gazetesi'nde görev yapan deneyimli isim Bloomberg HT'de program yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Ciner Medya'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Eylül sonunda Sözcü Gazetesi’nden ayrılan ekonomi ve otomotiv gazeteciliğinin deneyimli ismi Emre Özpeynirci, Ciner Yayın Holding ile anlaştı.

Özpeynirci, Best FM’de başladığı yeni radyo programının yanı sıra Bloomberg HT'de kasım ayından itibaren hafta içinde canlı olarak yayınlanacak yeni bir TV programına da imza atacak.

Deneyimli gazeteci, yine aynı grubun dijital platformunda değerlendirmeler yapıp, internet sitesine analizler yazacak.

OTOYAŞAM DEVAM EDECEK

Emre Özpeynirci, eylül ayında yaptığı açıklamada bundan böyle televizyon, radyo ve dijital yayınlara ağırlık vereceğini, 17 yıldır aralıksız devam eden Otoyaşam sayfasının ise her pazartesi Gazete Pencere’de devam ettiğini açıklamıştı.

Ciner Medya'dan flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

EMRE ÖZPEYNİRCİ KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü mezunu olan Emre Özpeynirci, 25 yıl çalıştığı Hürriyet Gazetesi'nden 2019 yılı sonunda ayrılarak 2020 başında Sözcü Gazetesi’ne geçti. Hürriyet’e ekonomi gece sorumlusu olarak başlayan, sonra sırasıyla muhabirlik, editörlük ve son olarak ekonomi şefliği yapan Özpeynirci aynı zamanda 16 yıl gazetenin otomotiv editörü olarak da görev yaptı.

Emre Özpeynirci, Sözcü Gazetesi’nde ise otomotiv editörü ve yazar olarak görev aldı.

2001 yılında Reuters tarafından Türkiye'de gelecek vadeden ekonomi gazetecisi olarak seçilen ve İngiltere'de ekonomi gazeteciliği üzerine eğitim ve sertifika alan Emre Özpeynirci, evli ve bir çocuk babası...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin