Çin'de eski ilkokul müdürü, "tecavüz" ve "çocuklara cinsel taciz" suçlarından idam edildi

Çin'in Gansu eyaletinde eski bir ilkokul müdürüne, "tecavüz" ve "çocuklara cinsel taciz" suçlarından verilen ölüm cezasının infaz edildiği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Çin'de eski ilkokul müdürü, "tecavüz" ve "çocuklara cinsel taciz" suçlarından idam edildi

China Daily'nin haberine göre, Pingliang ilinin Cingning ilçesinde yerel bir okulda görevli Cang Longci adındaki sanık, 8 ila 12 yaşlarındaki 5 kız çocuğuna tecavüz ve 8 ile 14 arasındaki 17 kız çocuğuna cinsel tacizden hüküm giydi.

Sanığın, yerel mahkemenin verdiği idam kararı için yaptığı temyiz başvurusunun Gansu Yüksek Mahkemesi tarafından reddedilmesinin ardından ceza, 7 Kasım'da infaz edildi.

Yerel eğitim idaresinin suçtan etkilenen öğrencilere psikolojik yardım ve destek sağladığı, olayın yaşandığı ilkokulun ise kapatılarak başka bir okulla birleştirildiği kaydedildi.

NİJERYA'DA 10 SİLAHLI ÇETE ÜYESİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Nijerya ordusunun, Kaduna eyaletinde düzenlediği operasyonda 10 silahlı çete üyesini etkisiz hale getirdiği bildirildi.

Ordu Halkla İlişkiler Müdür Vekili Musa Yahaya, yaptığı açıklamada, ordunun, Kaduna eyaletine bağlı Kampanin Doka köyünde silahlı çete üyelerine yönelik operasyon düzenlediğini belirtti.

Yahaya, operasyonda 10 silahlı çete üyesinin öldürüldüğünü açıkladı.

Nijerya, son zamanlarda ülkenin farklı bölgelerinde silahlı kişilerin yanı sıra terör örgütleri Boko Haram ve ISWAP'ın saldırılarıyla karşı karşıya.

Kaduna eyaletinde, geçen yıl silahlı grupların düzenlediği saldırılarda 937 kişi hayatını kaybetmiş, 1972 kişi kaçırılmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin