Cinayetle suçlanıyordu... Ünlü gazeteci hakkında flaş karar!

Uzun yıllar muhabirlikten yazı işleri müdürlüğüne kadar çeşitli görevlerde bulunan gazeteci Ersin Kalkan, bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Kalkan, adliyeye sevk edilmişti...

Google Haberlere Abone ol
Cinayetle suçlanıyordu... Ünlü gazeteci hakkında flaş karar!

Hürriyet ve Sabah gibi ulusal birçok gazetede muhabirlik, editörlük ve yazı işleri müdürlüğü gibi görevlerde bulunduktan sonra emekli olan ve ticaretle uğraşmaya başlayan gazeteci Ersin Kalkan’ın işlediği iddia edilen cinayetle ilgili flaş gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Ersin Kalkan, Fatih Balat’ta dün akşam saatlerinde bir kafe önünde yaşanan tartışmada eski güreşçi Berattin Çimen'i bıçak ile yaraladı. Bıçak darbesi boğazına gelen Çimen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis amirliğine giderek teslim olan Kalkan, burada verdiği ifadesinde Berattin Çimen'le daha önceden davalık olduklarını, şahsın kendisine saldırması üzerine olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Eski gazeteci Ersin Kalkan bugün sabah saatlerinde Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’ndaki savcılığa sevk edildi. Kalkan'ın savcılıkta verdiği ifadede "pişman" olduğunu söylediği öğrenildi.

Kalkan ifadesinin ardından ’kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanması talebiyle İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Kalkan tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin