Cihan Haber Ajansı'ndan yerel ve bölgesel internet sitelerine kolaylık

Ajans, yerel ve bölgesel internet sitelerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir hizmet başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Cihan Haber Ajansı'ndan yerel ve bölgesel internet sitelerine kolaylık

Haber içeriği, teknik destek bakımından sıkıntı yaşayan ya da yeni site kurmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak yeni hizmet, bir haber sitesi kurulması ve işletilmesi için gerekli bütün hizmetleri bir paket olarak sunuyor. 



Cihan Haber Ajansı'nın satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir, söz konusu yeni hizmet ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: 



"Cihan Haber Ajansı olarak haberlerimiz, abonemiz olan tanınmış ve önde gelen pek çok internet sitesinde yayınlanıyor. Ancak özellikle bulundukları şehirde aktif olan ve gurbetteki hemşerileri tarafından da ilgiyle izlenen yerel internet siteleri de var. Yeni hizmetimiz, ekonomik gücü düşük ama bu alanda bir şeyler yapmak isteyen yerel ve bölgesel internet sitelerine dönük. Söz konusu siteler, bu hizmet sayesinde hem haber içeriğine hem de internet sayfası yapımı ve mizanpajına kadar pek çok teknik hizmeti Cihan'dan bir paket halinde uygun şatlarda alabilecek. Bütçelerine uygun bir hizmet, peşin fiyatına kredi kartına taksit imkanı da sunuyoruz. Bu, Türkiy'de bir ilk. Bir haber ajansı ilk defa haberin yanısıra sunucu hizmeti, alan adı ve 7/24 teknik desteği bir arada veriyor. Üstelik müşteriye sunulan internet sayfaları birbirine benzemiyor. Malum, her hangi bir medya grubunda yer almayan internet siteleri hem haber içeriğinin sağlanması hem de teknik altyapı noktasında ciddi sorunlar yaşıyorlar. Amacımız bu alandaki girişimci vatandaşlarımıza bir nebze destek olmak. Bu kampanya çerçevesinde, haber sitesi yapmak isteyen kişi ya da kuruluşlar bu alandaki tüm ihtiyaçlarını bir paket halinde uygun şartlarda almış olacaklar. Hem sitesini hem haberini bir kaynaktan temin etmiş olacaklar. Ayrıca abonelik süresince 7/24 teknik destek de satın almış olacaklar."



Beytullah Demir, Cihan’ın bu kampanyası sayesinde, yerel sitelerin en büyük sorunu olan video yayınlama konusunda da ajansın uygun bir çözüm sunduğuna dikkati çekerek, “Özellikle yerel ve bölgesel yayın yapan siteler, maliyeti yüksek olduğu için video yayınlamakta zorlanıyorlar. Hatta yasal olmayan yollara başvurabiliyorlar. Biz ajans olarak bu tür durumların önüne geçmek ve yayıncıları rahatlatmak için hem videoları uygun şartlarda veriyoruz hem de çözüm ortağımız TE Bilişim aracılığı ile sunucu desteği sunuyoruz.” şeklinde konuştu.



Cihan Haber Ajansı, medyanın gelişen yüzü internet mecrası için hazırladığı paketi düzenlediği yeni bir kampanya ile ilgililerinin beğenisine sunuyor. Kampanyadan yerel ve bölgesel yayın yapan internet siteleri yararlanabilecek. Kampanya detayları için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin