Çiğdem Tunç, sahnede yaşadığı en ilginç olayı anlattı

Ünlü oyuncu Çiğdem Tunç, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu oldu. Çiğdem Tunç, tiyatro sahnesinde yaşadığı bir olayı anlattı. Tunç, "Oyuncular ben güldürdü, altıma kaçırınca arkadaşımın şalvarını giymek zorunda kaldım" sözleri ile hem güldü hem güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Çiğdem Tunç, sahnede yaşadığı en ilginç olayı anlattı

360 TV'de ekrana getirilen Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu Çiğdem Tunç, oldu. Ünü oyuncu Çiğdem Tunç, anlattıklarıyla herkesi güldürdü. Sahnede yaşadığı en ilginç olaydan bahseden Tunç, bir ara gülmekten konuşamadı.

Kalaycıoğlu'nun "Tiyatro sahnesinde unutamadığın bir anın var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bir anım var ama televizyonda anlatmam hoş karşılanmayabilir. Sahne gülmekten altıma kaçırmıştım. Dalağımız yok ki hakim olalım. Oyuncular bana yürüyordu. 'Çiğdem'i güldürelim de başımıza işler gelsin' diyorlardı. Bu çok ayıp... Ramazan oyunu oynuyorduk ve Osmanlı kıyafetler vardı üzerimizde. Sema Aras, bu oyunda modern bir gözlükle karşıma çıktı. Benim de sinirlerim boşaldı. Gülmekten altıma kaçırdım. Sonra arkadaşımın şalvarını giydim."

Etiketler Çiğdem Tunç
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin