Çiftçiden sonra emeklinin kara gün dostu oldu! Promosyona zam yaptı. Ziraat Bankası emekli promosyon rakamını aralık ayında güncelledi. Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte özel bankalar ve kamu bankaları emekliye verdikleri promosyon rakamlarını güncellemeye devam ediyor. Son olarak Ziraat Bankası da emekli promosyon rakamını güncelledi ve bunu da emeklilere duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Çiftçiden sonra emeklinin kara gün dostu oldu! Promosyona zam yaptı. Ziraat Bankası emekli promosyon rakamını aralık ayında güncelledi. Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Bankaların promosyon yarışı devam ederken 1 Aralık itibariyle ödemeler güncellenmeye başladı. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu.

SGK tarafından verilen karar ile kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Yaklaşık 13 milyon emekliye ek gelir sağlayan promosyonda yeni dönem başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), promosyonda taban tutarları güncellediğini ve 19 banka ile protokolleri yeniden imzalandığını açıkladı. Yüksek promosyondan yararlanmak isteyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi en yüksek emekli promosyonu veren bankaları merakla araştırıyor.

Temmuz'da yapılan emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında artış yapıldı. Öyle ki 750 TL bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar ulaştı.

Özel bankalar geçtiğimiz aylarda müşteri kapma yarışına girmiş ve kamu bankalarını geride bırakmıştı. Yaşanan son gelişmelerle birlikte bankaların promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı.

Aralık kampanyası başladı 5 bin lira oldu

Söz konusu tutarları almak isteyen emeklilerin bankalara "3 sene boyunca maaşımı sizden alacağım" sözünü vermesi yeterli olacak. Açıklanan yeni tutarlar ile birlikte emekliye asgari emekli promosyonu 5.000 TL oldu.

Emeklilerin nakit para olarak alabildiği promosyon ödemesi ile ilgili açıklama yapıldı. Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, emekli maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.

Bu kapsamda, maaş miktarına göre yapılan ödemeler kapsamında 5000 TL’ye kadar para veriliyor.

Çiftçiden sonra emeklinin kara gün dostu oldu! Promosyona zam yaptı. Ziraat Bankası emekli promosyon rakamını aralık ayında güncelledi. Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, promosyon ödemesi kapsamında emekli maaşı miktarına göre 5 bin TL’ye kadar para verileceği vurgulandı.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

ZİRAAT BANKASI MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almak için başvurularınızı; Şubeler, ATM'ler SMS, Mobil Bankacılık, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. SMS yöntemini kullanmak isteyen vatandaşlar telefonlarından 4757'ye "PRO" yazıp, TC kimlik numaralarını girerek mesaj atmalıdırlar. Bu işlemden sonra temsilci sizi arayarak onayınızı alacaktır.

Müşteri temsilcisine ulaşmak için ise 0850 220 00 00 numarasını arayabilirsiniz.

KAMPANYA SÜRELERİ DEĞİŞTİ!

Banka değiştirmek isteyen emekliler için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti.

Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin