'Cicişler'e narkotik gözaltısı!

Ceyda-Esra Ersoy kardeşler, gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
'Cicişler'e narkotik gözaltısı!

Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak tanınan Ceyda Ersoy ve Esra Ersoy kardeşler Narkotik Şube’nin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. İki kardeş, kan ve tükürük örnekleri alınarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; polis yetkilileri Esra Ersoy’un uyuşturucu kullanmayı özendirmekten, Ceyda Ersoy’un da uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen iki kardeş sorguya alındı.



'Cicişler'e narkotik gözaltısı!



Cicişler'i yakan fotoğraf



Narkotik polisleri, Esra Ersoy'un bir sosyal medya sitesine 'Taşçı Ceyda' yazarak kardeşinin uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştığını kısa bir süre sonra paylaşımı sildiğini belirledi.



Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, Esra Ersoy'a 'uyuşturucuya özendirmek' , Ceyda Ersoy'a ise 'Uyuşturucu kullanmak' suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.



'Cicişler'e narkotik gözaltısı! - Resim : 2



Cicişler serbest bırakıldı



Ceyda Ersoy, ifadesinde fotoğrafın kendisine ait olduğunu, ne zaman kimin tarafından çekildiğini bilmediğini uyuşturucu kullanmadığını öne sürdü.



Fotoğrafı instagram hesabından paylaştığını öne sürülen Esra Ersoy, fotoyu yayınlayan Instagram hasabının çalındığını, o süreçte paylaşıldığını, bilişim uzmanı yardımıyla hesabını geri aldığını, fotoyu yayınlamadığını ve uyuşturucuyu uzun zamandır kullanmadığını iddia etti.



Ciciş kardeşler kan ve tükürük örnekleri alınarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin