Çiçero ilk 3 günde ne kadar izlendi?

Hafta sonunun gişe sonuçları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Çiçero ilk 3 günde ne kadar izlendi?

2017 yılına Ayla, 2018’e Müslüm filmleriyle damga vuran Yapımcı Mustafa Uslu'nun son filmi Çiçero'nun ilk üç günde ne kadar izlendiği belli oldu.



'Yüzyılın Casusu' olarak adlandırılan 'İlyas Bazna'nın hayatını beyaz perdeye aktaran 'Çiçero' filmi, 18 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşmuştu. Serdar Akar’ın yönettiği, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in başrolleri paylaştığı film geçtiğimiz hafta sonu 160.382kişi tarafından izlendi.



Çiçero’nun hayatından uyarlanan filmin kadrosunda, Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Selen Öztürk, Çiğdem Selışık Onat, Levent Ülgen, Açelya Özcan, Aylin Kılınçarslan ve Mehmet Ezel Özgün gibi güçlü isimler yer alıyor.



Hafta sonunun galibi Can Dostlar oldu



Can Dostlar’ ilk 3 günde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın şampiyonu oldu. BKM yapımı film, yarı yıl tatilinde hem öğrencilerin hem de ailelerin gönlünde taht kurdu.



‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor.



Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait. Filmin ana destekçisi ise 'Vakıfbank Spor Kulübü'.



Çiçero ilk 3 günde ne kadar izlendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin