Chuck Palahniuk’un 'Gösteri Peygamberi' televizyona uyarlanıyor!

Chuck Palahniuk’un en ünlü kitaplarından “Gösteri Peygamberi” televizyona uyarlanıyor

Google Haberlere Abone ol
Chuck Palahniuk’un 'Gösteri Peygamberi' televizyona uyarlanıyor!

bantmag'de yer alan habere göre, daha önce Fight Club ve Choke gibi romanları sinemaya uyarlanan Chuck Palahniuk’un 1999 yılında yayınlanan Survivor (Gösteri Peygamberi) isimli romanı dizi olarak uyarlanacak. Survivor‘ın uyarlama senaryosu, Fight Club‘ın da uyarlamasını yapan Jim Uhls tarafından yazılacak



Türkiye’de Ayrıntı Yayıncılık tarafından Funda Uncu’nun çevirisiyle yayınlanan kitap, medya ve popüler kültüre dair Palahniuk’un kendine has bir aşağılama. Yeni bir binyılın başlangıcında toplumun içinde olduğu korkutucu ve hastalıklı durumu gözler önüne seren Survivor‘ın televizyon uyarlamasının yolda olduğu haberini Palahniuk reddit’te verdi.



Şu an için söyleyebileceği tek şeyin kitabın televizyon uyarlaması için çalışmaların başladığı ve Jim Uhls’un dizinin senaryosunu yazacağı olduğunu belirten Palahniuk, okuyucularını şimdiden büyük bir heyecanla baş başa bıraktı. Henüz kitabın ana karakteri Tender Branson’ı kimin canlandıracağı, diziyi kimin çekeceği ve hangi kanalın yayınlayacağı bilinmiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin