Chris Rock, skandal tokatla ilgili ilk kez konuştu

Ünlü komedyen Chris Rock, geçtiğimiz yıl Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in attığı tokattan sonra ilk defa konuşuyor. Ünlü komedyen, Neflix'e hazırladığı programda skandal olayı anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Chris Rock, skandal tokatla ilgili ilk kez konuştu

Geçtiğimiz yıl Oscar Ödül Töreni’ne ne kazananlar ne de kırmızı halı damga vurdu. Törenin hiç şüphesiz en büyük olayı Will Smith’in Chris Rock’a tokat atmasıydı.

Ünlü komedyen Chris Rock, sahnedeyken en iyi erkek oyuncu ödülüne aday olan Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’i Demi Moore’un canlandırdığı G.I. Jane’e benzeterek espri yaptı. Ünlü oyuncu Smith, bu espriye önce gülse de eşinin rahatsız olduğunu görünce bozularak Rock’a bağırmaya ve ardından da sahneye çıkıp herkesin ve tüm kameraların önünde tokat atarak tepki gösterdi.

Oscar gecesine dama vuran olay, günlerce hatta haftalarca konuşuldu. Smith, ceza alırken oldukça geç bir özür yayınladı.

Neredeyse bir yıl sonra Rock, Netflix’te de yayınlanacak bir gösteride bu konuyu nihayet dile getirdi: “İnsanların bilmek istediği şey; acıdığı mı? Evet, acıttı.”

Rock ayrıca Smith’in rol aldığı 2001 yapımı Ali ve 1991 yapımı New Jack City filmindeki rollerine de atıfta bulunarak şunları söyledi: “Muhammed Ali’yi oynadı! Animasyon filmlerinde bile ben bir zebrayım, o ise lanet olası bir köpek balığı.”

Özel bölüm, 13 Mart’ta gerçekleşecek olan Akademi Ödülleri’nden bir hafta önce, 4 Mart’ta Baltimore’daki Hippodrome Theatre’da akış hizmetinde yayınlanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin