CHP'nin Sheraton'daki lüks yemeği partiyi karıştırdı

CHP Ankara İl Başkanlığı, Ankara’nın en lüks otellerinden birisi olan Sheraton Hotel’de bir “Dayanışma” yemeği düzenledi. Yemeğin biletleri 500 TL’den satılırken, zengin partililere bu yemeğin biletlerinin 10 bin TL’den satıldığı iddia edildi. Yemeğe ise gençlik kolları üyelerinin fahiş fiyatlar nedeniyle katılamadığı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Sheraton'daki lüks yemeği partiyi karıştırdı

Türkiye giderek daha yoğun bir şekilde seçim atmosferine girerken Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyon parti ananında rahatsızlığa yol açtı.

Haberalternatif'in haberine göre; CHP Ankara İl Başkanlığı Ankara’nın en lüks otellerinden birisi olan Sheraton Hotel’de bir “Dayanışma” yemeği düzenledi.

Yemeğin biletleri 500 TL’den satılırken,zengin partililere bu yemeğin biletlerinin 10 bin TL’den satıldığı ifade edildi.

Vatandaşın ekonomik kriz içerisinde sofrasına elemek götürmekte zorlandığı şu günlerde CHP Ankara İl Başkanlığı’nım böylesi lüks ve pahalı bir yemek vermesi parti tabanında tepki ile karşılanırken büyük rahatsızlık yarattı.

Yemeğe gençlik kolları başta olmak üzere partiye hizmet eden partililer katılamazlen,parti tabanı böylesi bir organizasyon ile CHP yönetiminin ne kadar halktan kopuk olduğunu gösterdiğini belirterek tepki gösterdi

Etiketler chp yemek ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin