CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı için bomba iddia. Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isim sızdırdı. Aytunç Erkin tv100 canlı yayınında anlattı

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin tv100'de ekranlara gelen Eşit Ağırlık'ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok yakın bir isimden aldığı kulis bilgisini aktardı. Erkin "Süreç çoklu adaya doğru gidiyor, bu saatten sonra Kemal Bey aday olmazsa CHP dördüncü parti olur." dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı için bomba iddia. Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isim sızdırdı. Aytunç Erkin tv100 canlı yayınında anlattı

Usta gazeteci ve deneyimli televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın tv100 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Eşit Ağırlık'ta gündem masaya yatırıldı. Seçimlere bir yıldan az bir süre kala 6'nın masanın dolayısıyla CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının belli olmaması hakkında Sözcü yazarı Aytunç Erkin bomba bir kulis bilgisini canlı yayında aktardı.

Erkin "Kemal Bey’e çok yakın bir isimle, bir CHP kurmayı ile görüştüm. Süreç çoklu adaya doğru gidiyor. Dün Giresun'a giderken konuştum. Aradım, 'Ne oluyor?' dedim, 'Ne olacak, bu noktaya geldi' dedi.

"Bu saatten sonra Kemal Bey aday olmazsa CHP dördüncü parti olur"

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'Diğer siyasi partilerle olan iletişimimize herkes saygı duymak zorunda' sözleri üzerine Erkin "Dönüş sürecinde Meral Hanım'ın videosu çıkınca CHP'li kurmay 'sertliği görüyor musun? Meral Hanım bize hesap soruyor.' dedi. CHP’li kurmay ‘Bu saatten sonra Kemal Bey aday olmazsa CHP dördüncü parti olur’ dedi."

İşte tv100'deki o açıklamalar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin