CHP'nin adayı kim? CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak gönlünde Abdullah Gül var

Tv100 ekranlarında yayınlanan Pazar Siyaseti programına konuk olan CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, önemli açıklamalarda bulundu. Sevigen, "Kemel Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin adayı kim? CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak gönlünde Abdullah Gül var

CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Pınar Işık Ardor’un sunduğu Pazar Siyaseti programına konuk oldu. Sevigen, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül'ü düşündüğünü açıkladı. 

"Herkesin gönlünde Abdullah Gül var"

Mehmet Sevigen, "Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın adayı olursa oy veririm. 24 saat çalışırım bunun için. Kemal Bey'in gönlünde Abdullah Gül var. Karamollaoğlu Gül'ü istiyor,  Ali Babacan'ın kurduğu partinin gölgesi Abdullah Gül değil mi, Davutoğlu geçen günlerde Gül ile 4 saat görüşmedi mi? Bütün bu olasılıklar toplandığında geriye sadece Meral hanım kalıyor. Herkesin gönlünde Abdullah Gül var" ifadelerini kullandı. 

  'Son çoban ateşinizi de söndürdüler' 

İhraç edildikten sonra Deniz Baykal ile ilk görüşmesini anlatan Sevigen, "Beni ihraç ettikten sonra Deniz Baykal ile görüştüm. Biz partiyi kurarken derdi ki siz bizim çoban ateşimizsiniz. Ben de yanına gittiğimde 'son çoban ateşinizi de söndürdüler' dedim. Ben öyle söyleyince gözleri doldu ve durakladı. Onu bu duruma sokmak günah değil mi? Ama şu an duurumu iyi, konuşuyor, fizik tedavi görüyor. Ama partisi ve devleti için hala düşünüyor" dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin