CHP'nin 9 numarası arı gibi çalışıyor

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Liderler miting çalışmalarını sürdürürken, milletvekili adayları da seçim bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aynı güne birkaç miting sığdıran liderler gibi bazı vekillerde neredeyse 20 saate yaklaşan seçim mesaisini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin 9 numarası arı gibi çalışıyor

Hâlihazırda CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi olan Özgür Karabat’ın, aday olduğu 3. Bölge’de saha çalışmalarında dikkat çekici bir yoğunluk yaşanıyor. Kimi zaman aynı gün içinde birkaç ilçede programlara katılan CHP’li Karabat, sabah 7:00’de başladığı mesaisini gece yarılarına kadar sürdürüyor.

GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA SAHAYA ÇIKIYORLAR

9 Mayıs’ta sabah erken saatlerde “Günaydın Küçükçekmece” duyurusuyla yapılan ve sabah işe giden yurttaşlara ve öğrencilerle dönük yapılan çalışma Sefaköy metrobüs durağında gerçekleştirildi. CHP Küçükçekmece ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yoğundu.

SANAYİ SİTESİ BAŞKANLARIYLA BULUŞMA

CHP’li Karabat, daha sonra İkitelli Organize Sanayi Sitesi Başkanları ile bir araya geldi. CHP Grup Başkan Vekili ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay’ın da katıldığı bu toplantıya CHP milletvekili adaylarından Kazım Özeren ev sahipliği yaptı. Toplantıda söz alan Altay; AKP iktidarının yolsuzluklarına dikkat çekerek Millet İttifakı iktidarında sanayicilere dönük gerçekleştirecekleri vaatleri anlattı.

SOKAKTA YOĞUN İLGİ

Öğleden sonra da çalışmalarına devam eden Karabat, Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda partisinin seçim standını ziyaret etti. Meydanda karanfiller eşliğinde yurttaşlara partisinin vaatlerini içeren el ilanları da dağıtan Karabat, partililerin de katılımıyla bir sokak yürüyüşü gerçekleştirdi. Bu yürüyüş esnasında yurttaşlarla tokalaşan ve partisine destek isteyen Karabat ve beraberindeki CHP’lilerin yürüyüşü pek çok noktada alkışlarla karşılandı.

HEMŞERİ DERNEKLERİ DE UNUTULMADI

Ardından yeniden Küçükçekmece’ye geçen Karabat, burada İlçe Başkanlığının düzenlediği bayraklı yürüyüşe katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu yürüyüşte sıklıkla “hak, hukuk, adalet” sloganları atıldı. Sefaköy’de gerçekleştirilen bu yürüyüş CHP İlçe Başkanlığı önünde sona erdi.
Bu programın ardından Avcılar’a geçen Karabat, Yeşilkent Mahallesi’nde de kimi STK’leri ziyaret etti. Yozgat dernekleri olan Sarıköy Derneği, Çakırköy Derneği, Ekizce Derneği ve Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti. Karabat’ın programı İstanbul’daki Anadolu Köy Dernekleri Fedarasyo’nu ziyaretiyle sona erdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin