CHP'li vekilden Deva, Saadet ve Gelecek Partisi'ne zehir zemberek sözler! Gürsel Erol: Partimize oy vermemeleri büyük bir siyasi nezaketsizlik

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Meclis Başkanlığı oylamasında CHP adayına oy vermeyen, kendi adaylarını çıkarak Deva, Saadet ve Gelecek Partisi'ne zehir zemberek eleştiriler yöneltti. "Partimize oy vermemeleri büyük bir siyasi nezaketsizlik" diyen Erol, CHP'yi de sert sözlerle eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekilden Deva, Saadet ve Gelecek Partisi'ne zehir zemberek sözler! Gürsel Erol: Partimize oy vermemeleri büyük bir siyasi nezaketsizlik

28. Dönem Meclis çalışmaları başladı. Dün yapılan Meclis Başkanlığı oylamasında Cumhur İttifakı'nın desteğini alan AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığını kazanan isim oldu.

Millet İttifakı ortakları ise Meclis Başkanlığı için ayrı adaylar gösterdi.

Seçimlere CHP listelerinden giren Deva, Saadet ve Gelecek Partisi'nin CHP'ye destek vermemesi tartışmalara neden oldu.

CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Deva, Saadet ve Gelecek Partisi'ne yönelik sert eleştiriler yöneltti.

Erol'un paylaşımı şöyle;

"Dün TBMM Başkanlık seçiminde, listelerimizden seçilen Deva Partili, Saadet Partili ve Gelecek Partili milletvekillerinin partimizin Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir. Partimiz bu devşirme siyasetini bırakarak acilen kendi değerlerine dönmelidir. (nokta)"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin