CHP'li Öztrak'tan Erdoğan Bayraktar için flaş çağrı

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık ile ilgili itirafları sonrasında gündem bir anda değişirken, CHP'den de bu konuyla ilgili açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Suç duyurusu kabul edip, Bu bakanı ifadeye çağırabilecek bir Cumhuriyet Savcısı arıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Öztrak'tan Erdoğan Bayraktar için flaş çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Öztrak, 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen Erdoğan Bayraktar’ın tapeleri kabul etmesi, süreç hakkında açıklamalarını değerlendirdi. 

 Faik Öztrak, "Bu olaylar Yüce Divan’da aklanmadı. Majestelerinin milletvekillerinin oylarıyla, Bu hesap yargıdan kaçırıldı. Şimdi Cumhurbaşkanı’nın Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Dönemin TBMM Başkanı Cemil Çiçek ’de bu dosyalar, Yüce Divan’da görüşülmeliydi diyor. Tüm bunlar milletin vicdanında hala kanayan bir yaradır. Bu dosyalar milletin vicdanında kapanmamıştır. Şimdi bu itirafları, ucu nereye giderse gitsin, Suç duyurusu kabul edip, Bu bakanı ifadeye çağırabilecek bir Cumhuriyet Savcısı arıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin