CHP'li Özgür Özel'in paylaşımına İsmail Çataklı'dan sert tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarıyla başlayan tartışma sürüyor. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşiyle ilgili bir paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e İsmail Çataklı'dan sert tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Özgür Özel'in paylaşımına İsmail Çataklı'dan sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı açıklamada İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşinin FETÖ terör örgütü üyesi olduğunu, kaçak durumda bulunduğunu ve 6 yıldır Türkiye'ye gelemediğini idida etmişti.

Aynı dakikalarda açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu iddiayı yalanlamıştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de bugün sosyal medyadan bir haberi paylaşarak "Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı'nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini söylüyor" ifadesini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da paylaşımı alıntılayarak "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun! Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok! Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun Köstebek Özgür" ifadesini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin