CHP'li Haluk Koç'tan Hürriyet'e baskınla ilgili açıklama!

CHP'li Koç, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Haluk Koç'tan Hürriyet'e baskınla ilgili açıklama!

CHP Sözcüsü Haluk Koç, Dağlıca'dan gelen acı haberlerle ilgili açıklamalar yaptı.



Toplantıda Hürriyet'e yapılan baskınla ilgili konuşan Koç, saldırıyı "vahim" bir olay olarak değerlendirdi.



Baskına "siyasi bir partinin çığırtkanlığının" neden olduğunu belirten Koç, "sosyal medyada görüntüler, mesajlar ortada" dedi.



Koç şöyle konuştu: "Bu dönemde bölgedeki bazı şehirler adeta cephanelik durumuna getirildi. Mevcut Cumhurbaşkanı da bunu bildiğini açıkça itiraf etti. Türkiye’nin bazı kentleri silah deposuna dönüştürülürken, mayınlar döşenirken, tuzaklar kurulurken bu ülkeyi kim yönetiyordu? Bunu yüksek sesle sormak zorundayız. Bütün bunlara rağmen bu ülkede bir sorun varsa



CHP’nin de çözüm için katkısı gerekiyorsa, bugün de vermeye hazırız. Hiçbir siyasi beklenti içinde değiliz. Bu sorunun çözüm bulması, akan kanın durması için her adımı atmaya hazırız. Herkesi bu dönemde siyaseten sağduyulu davranmaya davet etmek istiyoruz. Örneğin dün gece bir gazetenin, bir iktidar milletvekilinin çığırtkanlığıyla organize şekilde basılması vahim bir olaydır. Bütün siyasi partilerin sorumlu davranması gerektiğini ifade ettim. Sayın Davutoğlu da bu sorumluluğunu yerine getirmek zorundadır. Görüntüler, söylemler ortada. Sosyal medyada çağrılar, davetler ortada. İktidar milletvekili yapıyor bu linç kampanyasını."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin