CHP’li Aksünger'den şok açıklama: Erdoğan'ı 8,5 yıl dinlemişler

CHP’nin eski vekili Aksünger, Erdoğan’ın 8.5 yıl boyunca yabancı istihbarat örgütleri tarafından dinlendiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Aksünger'den şok açıklama: Erdoğan'ı 8,5 yıl dinlemişler

CHP’nin bilişim uzmanı eski vekili Erdal Aksünger, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 8.5 yıl boyunca yabancı istihbarat örgütleri tarafından dinlendiği iddiasında bulundu. Aksünger, “Belki şu anda ortalıkta dolaşmıyor olabilir ama biz bu belgeleri gördük” dedi.



 



Alman Focus dergisinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dışişleri bakanlığı döneminde Suriye’ye askeri müdahale planlarının konuşulduğu toplantının Amerikan istihbarat kurumu NSA tarafından dinlendiğine dair haberini değerlendiren Aksünger, “Dergi ‘bunu NSA yaptı’ dediğinde altına iyice, ciddi şekilde bakmak lazım”diye konuştu.



DİNLENENLERDEN BİRİ DE ERDOĞAN



“Diyelim ki 500 kişiyi dinliyorlardı ya datasını toparlıyorlardı bu onların kontakta olduklarıyla birlikte 10 bin kişiyi buluyor. Bunlardan bir tanesi de Recep Tayyip Erdoğan” diyen Aksünger, şöyle devam etti: “Eğer Süleyman Şah Türbesi ile ilgili konuşmalar, Hakan Fidan, diğer başbakan yardımcısı arkadaşların konuşmaları NSA tarafından bir yerlerle yansıtılmışsa bilgilerin hepsi onlarda vardır zaten. Fuat Avni’yi de merak ediyor musunuz bundan sonra?”



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin