CHP’li 9 büyükşehir belediye başkanından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek: Adayımız sizsiniz!

İyi Parti'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Altılı Masa toplantısı öncesi, CHP Genel Merkezi kritik bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu 9 büyükşehir belediye başkanı ile görüştü. Başkanlar, Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda desteklerini iletti. tv100’den Betül Araz’ın haberi…

Google Haberlere Abone ol
CHP’li 9 büyükşehir belediye başkanından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek: Adayımız sizsiniz!

Altılı Masa, 26 Ocak Perşembe günü önemli bir toplantı gerçekleştirecek. Altılı Masa, toplantısı öncesi CHP Genel Merkezi kritik bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu 9 büyükşehir belediye başkanı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Söz konusu toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

tv100 Editörü Betül Araz’ın edindiği bilgilere göre; CHP’li belediye başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na “Aday ne zaman açıklanacak?” sorusunu sordu.

Başkanlar, Kılıçdaroğlu’na ortak bir dille “Biz sizin olmanızı istediğimizi söylüyoruz ama bir an önce açıklanırsa biz de sahaya çıkıp çalışmak istiyoruz” dediler.

'ŞUBAT ORTASI GİBİ AÇIKLANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ'

Kılıçdaroğlu ise adaya altılı masanın karar vereceğini belirterek, "Şubat ortası gibi açıklanır diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca, sandık güvenliği ve seçim kampanyası da masaya yatırıldı. Kılıçdaroğlu, başkanlara seçim kampanyası için bir heyet oluşturduklarını söyledi.

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin