CHP'den parti meclisi adayı olan Atilla Taş listeye girebildi mi?

Twitter fenomeni Atilla Taş partinin güçlü aday isimlerini geride bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den parti meclisi adayı olan Atilla Taş listeye girebildi mi?

CHP Kurultayında birçok sürpriz yaşandı. Partinin önemli isimleri çizik yedi ve liste dışında kaldı. Kurultayda en büyük sürprizlerden birini şarkıcı Atilla Taş yaptı. Taş, 462 adaydan 402’sini geçerek 299 oyla 58'nci sırada yer aldı. 52 isimin girdiği PM’ye giremedi ama partinin birçok önemli ismini geçmeyi başararak sürprize imza attı. PM'ye aday olduğunu duyurduktan sonra Ankara'ya gelen ve kulis çalışmaları yaparak oy isteyen Atilla Taş, kurultay salonunda Radikal'e yaptığı açıklamada "Adaylığımla ilgili parti yönetimiyle görüşmedim ama. Çarşaf liste benim için avantaj, insanlar beni tanıyor"demişti. 



TAŞ KİMLERİ GEÇTİ



PM seçimlerinde, gazeteci aday Enis Berberoğlu 241 oyla 90'ıncı, Gazeteci Tayfun Talipoğlu da 262 oyla 76'ncı sırada yer almasıyla liste dışı kaldılar. Atilla Taş, CHP'nin ünlü isimlerinden Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül'ü de geride bıraktı.



 TAŞ'TAN CHP PM SEÇİMİ DEĞERLENDİRMESİ



CHP Parti Meclisi seçiminde sürpriz yaparak 58. olan şarkıcı Atilla Taş seçim ile ilgili açıklama yaptı. Twitter adresinden açıklama yapan Taş şöyle dedi:



CHP PM seçimine çok kısa bir zaman kala girdiğim halde, beni sahiplenen CHP delegelerine gönülden teşekkür ediyorum, bu teveccüh bile yeter!



— Atilla Taş (@AtillaTasNet) 18 Ocak 2016


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin