CHP'den iktidara Cumhuriyet gazetesi tepkisi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhuriyet’in yaptığı haberler nedeniyle hedefte olduğunu belirterek, “Saray’ın atadıkları da Saray’ın izinden gidiyor” diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den iktidara Cumhuriyet gazetesi tepkisi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhuriyet’in yaptığı haberler nedeniyle hedefte olduğunu belirterek, “Saray’ın atadıkları da Saray’ın izinden gidiyor” dedi. Partisinin MYK toplantısında açıklamalar yapan Faik Öztrak Cumhuriyet gazetesine açılan davalar için şöyle konuştu:

"Cumhuriyet gazetesi hedefte. Damat Bakan’ın, Kanal İstanbul güzergâhında arsa aldığı haberini yapan muhabire dava açılıyor. Haber yalan mı? Değil. Kanal İstanbul güzergâhında arsa aldığını Bakan’ın avukatı da doğrulamış. Peki, bu neyin davası? Saray’ın iletişim sorumlusu, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Boğaz’a nazır Hazine arazisini kiralıyor. Tabii ki, haber oluyor. Bu habere terör soruşturması açılıyor. Sonra da yayın yasağı getiriliyor. 80 yaşında bir dede, sosyal medyadan yapılan bir paylaşımı beğendiği için, cumhurbaşkanına hakaretten karakolda ifadeye götürülüyor. Saray’ın atadıkları da Saray’ın izinden gidiyor."

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin