CHP'den flaş Cemal Canpolat açıklaması! Ekrem İmamoğlu'nu hedef almıştı. CHP: Gereken yapılacak

CHP İstanbul İl Kongresi’ndeki konuşması gündem olan Cemal Canpolat ile ilgili CHP'den açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Canpolat ile ilgili, "Gereken yapılacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den flaş  Cemal Canpolat açıklaması! Ekrem İmamoğlu'nu hedef almıştı. CHP: Gereken yapılacak

8 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen İstanbul İl Kongresi'ne değişimcilerin adayı Özgür Çelik'e mağlup olan aday Cemal Canpolat'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözleri damga vurmuştu.

Canpolat’ın yaptığı konuşmayla ilgili eleştiriler sürerken, CHP'den açıklama geldi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Canpolat ile ilgili,  Onun için gereken yapılacak. O hadsize haddini de bildireceğiz. Mersin, Adana, İstanbul, Ankara'da listelerle işe adam alımı yok" açıklamasında bulundu.

Cemal Canpolat ne demişti?

Canpolat kongrede şunları söylemişti: Belediye başkanı olduktan sonra CHP örgütünü dışarıda bırakmayı kabul edemiyorum. CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum. CHP'den istifa edip İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi pazar gününden itibaren bitecektir. Sağ siyasetle belediyecilik olmaz. AKP'nin devşirme kadrolarıyla belediyecilik yapamazsınız. İYİ Parti kadrolarıyla solcu belediyecilik yapamazsınız."


 
 
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin