CHP'den Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun hakkında flaş karar. Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu, Tuba Torun ve Aykut Erdoğdu'nun ses kayıtlarını ifşa etmişti

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun hakkındaki soruya yanıt verdi. CHP, ilk kez Erdoğdu ailesinde yaşanan kriz hakkında görüş belirtti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun hakkında flaş karar. Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu, Tuba Torun ve Aykut Erdoğdu'nun ses kayıtlarını ifşa etmişti

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu kısa süre önce eşi Özge Erdoğdu'dan boşanmış, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun ile evlenmişti. Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu; Tuba Torun'un ve Aykut Erdoğdu'nun ses kayıtlarını ifşa etmişti.

Ses kayıtları ile ilgili MYK sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a sorular yöneltildi. Öztrak, Erdoğdu ve eşi Tuba Torun için istifa sinyali verdi. Öztrak, "Sayın Erdoğdu'nun partimiz ve kendisi açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğdu ile 3.5 ay önce ayrıldığı eski eşi Özge Erdoğdu arasında boşanmadan önce geçen özel hayata dair bir konuşma, Twitter’da yayınlanmıştı. Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu tarafından paylaşıldığı belirtilen konuşmanın ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Erdoğdu, geçen haftalarda evlendiği eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun’dan özür dilemişti.

Erdoğdu, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

"İstifa benim için aday olmamam, zaten olmam. Buna yenilmiş olmayı da içim elvermiyor bir de uzaktan da olsa destek vermek istiyorum çünkü son üç ay kapandım çalıştım daha da çalışacağım. Tüm kalbimle söylüyorum ben devlette yetiştim. Yurtdışında okudum, halkla ilişkim vardır. Siyasette şu an çok ağır bir kriz yaşıyoruz. Benim de kolum kanadım kırıldı tabii ama dönüp bu ülkeye borcumu ödemek isterim. Hiçbir şeye aday değilim, hiçbir görev talebim yok. Genel Başkan veya parti yönetimi zor durumda bıraktığımı düşünürse hemen, o konuda çekincem yok ama şu an sağlıklı karar verecek durumda değilim çünkü Tuba’nın durumu da çok kötü."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin