CHP'den "A'dan Z'ye Recep Larousse" kitabı

CHP, AK Partili yöneticilerin söylemlerine ilişkin söylemlerine ilişkin bir kitap hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den "A'dan Z'ye Recep Larousse" kitabı

CHP İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti yöneticilerinin söylemlerine ilişkin kitap hazırladı. 



"A'dan Z'ye Recep Larousse" isimli kitap, Başbakan Erdoğan, kurmayları ve bazı AK Parti yöneticilerinin TBMM'de, mitinglerde, basın yayın organlarında, çeşitli etkinliklerde ve sosyal medyada yer alan ifadelerinden oluşuyor. Kitap CHP'nin resmi internet sitesinde yayımlandı.



GEZİ DİRENİŞÇİLERİNE ADANDI



CHP'den kitapla ilgili yapılan yazılı açıklama ise şöyle; 



"Siyaset biliminde ve siyasal iletişimde, adeta akademik olarak incelenmesi gereken ulaşabildiğimiz bu söylemleri herkes için derlenmiş bir kaynak olması amacıyla Türkiye’nin siyaset söyleminin son 12 yılda nasıl değiştiğini göstermek ve bunu tarihe not düşmek için 'çark, tutarsızlık, argo, küfür ve ucube söylemlerden oluşan bir antoloji' olarak sunuyoruz. 

Ve biz bu çalışmayı 31 Mayıs Gezi Parkı direnişi ile özgürlük, eşitlik, kardeşlik isteyen, hepimizi birbiriyle tanıştıran, tüm dünyaya direniş umudu olan, yeni bir siyaset anlayışı başlatan, diktatörlerle dalga geçerek “özgürlük mücadelesi” veren yürekli gençlerimize adıyoruz. 

Artık Taksim’deki ağacın kökleri İstanbul’dan dünyaya uzandı. Bu ağaç aldığı suyu unutmayacak, taşlandıkça meyve verecek, söküldükçe çoğalacak.



Radikal



 "A'dan Z'ye Recep Larousse" kitabı için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin