CHP'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. 5 kişilik özel komisyon kuruldu. Belediye başkan aday adayları bu isimlerle görüşecek

2024 Mahalli Seçimleri'ne aylar kala CHP düğmeye bastı. CHP'de belediye başkanı aday adayı olanlarla görüşecek ve bu isimleri değerlendirecek bir komisyon kuruldu.

CHP'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. 5 kişilik özel komisyon kuruldu. Belediye başkan aday adayları bu isimlerle görüşecek

Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kaldı. Partiler seçimler için hazırlıklarına devam ediyor. Gelecek, İYİ ve Refah Partileri pek çok il ve ilçelerde adaylarını açıkladı. AK Parti'de ise belediye başkan adaylıkları için temayül yoklaması bugün başladı.

CHP de yerel seçimler için düğmeye bastı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün yaptığı açıklamada, "Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilan ettiği, bizim de sahiplendiğimiz üç büyükşehir belediye başkan adayımız dışında kimseye verdiğimiz bir söz yok. Verilmiş bir sözüm var; yerel seçimlerde başarılı olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız" diye konuştu.

5 KİŞİLİK KOMİSYON KURULDU 

Partide 5 kişilik bir komisyonun kurulduğu ve bu isimlerin belediye başkan aday adayı olacaklarla görüşme yapacağı iddia edildi. 

MedyaTava bu iddiayı CHP kaynaklarından doğrulattı. 5 kişilik komisyon eski CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, eski CHP Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Milletvekili Veli Ağbaba'dan oluşuyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin