CHP'de seçim toplantısı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konuşulacak mı? Gözler 9 Şubat'ta

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağının açıklanmasının ardından CHP'de de seçim startı verildi. CHP'de 9 Şubat'ta Parti Meclisi seçim gündemiyle toplanacak. Toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı gündem olacak mı?

Google Haberlere Abone ol
CHP'de seçim toplantısı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konuşulacak mı? Gözler 9 Şubat'ta

CHP'de Parti Meclisi, 9 Şubat Perşembe günü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası ile Parti Meclis üyelerine gönderilen çağrı metninde, "Parti Meclisimiz 9 Şubat 2023 Perşembe günü saat 12.00'de Ankara'da Parti Genel Merkezinde, '2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci dönem Milletvekili Genel Seçimi hazırlık ve çalışmalar' gündem başlığı ile toplanacaktır" denildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI KONUŞULACAK MI?

Toplantıda partinin seçim kampanyasının ayrıntılarıyla ele alınması beklenirken Altılı Masa'nın adayının gündem olup olmayacağı merak konusu. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı yönünde Parti Meclisi'nin eğilimi de 9 Şubat'ta yapılacak toplantıda gündeme gelecek mi henüz bilinmiyor.

Öye yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtlarken Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda "Diyelim ismim üzerinde mutabakat oldu, elbette bu görevi yapmak onurlu bir şeydir" açıklaması yapmıştı.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin