CHP'de "küfür" krizi. Eren Erdem ile Okan Konuralp mahkemelik oldu

Ana muhalefet partisindeki “küfür” krizi yargıya taşındı. Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp’tan şikayetçi oldu. Konuralp’in bir muhabirle yaptığı telefon görüşmesi sırasında Erdem’e sinkaflı küfür ettiği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de "küfür" krizi. Eren Erdem ile Okan Konuralp mahkemelik oldu

Gazeteci İsmail Saymaz bugünkü köşesinde, CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile  CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp'ın mahkemelik olduğunu yazdı. 

İsmail Saymaz, yazısında şunları dile getirdi: 

"T24'ten Eray Görgülü, Kılıçdaroğlu'nun aracını özel işlerde kullandığı için gerekçesiyle Topsakal'ın uzun süreli izne çıkarıldığını yazdı. Konuralp, Görgülü'yü arayarak, 'Bu partiyi kimin yönettiğini göreceksiniz. Ömer geri gelecek. O Eren Erdem'in anasını s… Sana bu haberi yaptıran kişinin Erdem olduğunu itiraf edeceksin. Sana yarım saat müsaade' dedi. Erdem, küfrü CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a iletti. Öztrak da Kılıçdaroğlu'na anlattı. CHP lideri 'Derhal tekzip edilsin' dedi. Ancak Konuralp, iddiayı düzeltmedi. Kılıçdaroğlu, MYK üyesine küfredilmesi kesin ihracı gerektirdiği halde işlem yapmadı. Fedaisini değil, milletvekili yaptığı eski danışmanını seçti. Erdem de adaleti partisinde bulamadığı için Konuralp hakkında hakaret iddiasıyla şikayetçi oldu."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin