CHP'de kazan kaynıyor... Vekillerden Özgür Özel ve Gökhan Günaydın harekatı. Kemal Kılıçdaroğlu engel oldu. Barış Yarkadaş son kulisleri tv100'de verdi

Gazeteci Barış yarkadaş, tv100'ün gündem belirleyen programlarından Eşit Ağırlık'ta CHP'de değişim talebi sonrasında yaşananları anlattı. Yarkadaş, "Bir grup CHP'li milletvekili Kılıçdaroğlu'na giderek partideki hiyerarşik yapının bozulmasından, grup başkanı ve grup başkanvekilinin muhalif olmasından rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler. Güvensizlik önergesi vererek grup yönetimini düşürmek istediklerini söylediler." dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de kazan kaynıyor... Vekillerden Özgür Özel ve Gökhan Günaydın harekatı. Kemal Kılıçdaroğlu engel oldu. Barış Yarkadaş son kulisleri tv100'de verdi

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki değişim tartışmaları programda masaya yatırıldı.

"GÜVENSİZLİK ÖNERGESİ VEREREK GRUP YÖNETİMİNİ DÜŞÜRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER"

Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantısına katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile ilgili "Bir grup CHP'li milletvekili Kılıçdaroğlu'na giderek partideki hiyerarşik yapının bozulmasından, grup başkanı ve grup başkanvekilinin Kılıçdaroğlu'na muhalif olmasından rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler. Milletvekilleri, grup başkanlığı ve grup başkanvekili makamının bu şekilde idare edilemeyeceğini, bir seçim yapılması gerektiğini ve güvensizlik önergesi vermek istediklerini söylediler. Güvensizlik önergesi vererek grup yönetimini düşürmek istediklerini söylediler. Birkaç milletvekili de 'biz bu grup başkanı ve grup başkanvekillerinin verdiği talimatlara uymak istemiyoruz' dediler. Kılıçdaroğlu 'herhangi bir girişimde bulunmayın, partiyi yeni bir tartışmaya sokmayın' dedi." kulis bilgisini verdi.

İşte o değerlendirme ve kulisler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin