CHP'de değişimciler topa tutuldu. Tanju Özcan ile Ekrem İmamoğlu'na sert tepki. Değişim isteyenleri sıraladı...

CHP Bursa İl Kongresi'ne Bursa İl Kongresi'nde Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru'nun konuşması damga vurdu. Kuru, değişim isteyenleri topa tutarken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sert çıktı. İsim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İşte Kuru'nun o sözleri...

Google Haberlere Abone ol
CHP'de değişimciler topa tutuldu. Tanju Özcan ile Ekrem İmamoğlu'na sert tepki. Değişim isteyenleri sıraladı...

CHP Bursa İl Kongresi 17 Eylül Pazar günü gerçekleti. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede Turgut Özkan, Gürhan Akdoğan ve Nihat Yeşiltaş başkan adayı olarak yarıştı. Adaylardan Turgut Özkan'ın 120, Gürhan Akdoğan'ın 152 oy aldığı kongrede Nihat Yeşiltaş 323 oyla CHP Bursa İl Başkanı seçildi.

Kongreye Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru'nun konuşması damga vurdu.

CHP'de değişimciler topa tutuldu. Tanju Özcan ile Ekrem İmamoğlu'na sert tepki. Değişim isteyenleri sıraladı...

"GENÇLER İYİ DURUYORSUNUZ BU PARTİDE"

Partide yaşananları ifşa eden Kuru, "WhatsApp üzerinden milletvekili listesi isteniyor." dedi, partili gençlere ve kadınlara iş konusunda sahip çıkılmadığını belirten Kuru, "Gençler yine de iyi duruyorsunuz bu partide. Gençleri bayrak astırmaya kadınları broşür dağıtmaya tutuyoruz." itirafında bulundu.

KİMLER DEĞİŞİM İSTİYOR?

Değişim isteyenlerin kimler olduğunu sırayan Kuru, "İl Başkanı olup görevinden istifa edip milletvekilliği adaylık sıralamasına başvurup sıralamaya giremeyen veya girip seçilemeyenler değişim istiyor.

İlçe başkanı olup görevinden istifa edip milletvekilliği başvurusunda bulunup listeye giremeyip seçilemeyenler değişim istiyor.

Milletvekili olup bir sonraki seçimde kendisini listede göremeyenler istiyor.

Belediye başkanı olup bir dahaki dönem ittifaklar devam ederse seçilir miyim seçilmez miyim kaygısıyla tekrar oraya aday gösterilir miyim gösterilmez miyim kaygısıyla hareket eden belediye başkanları istiyor." ifadelerini kullandı.

"OYLARI YÜZDE 35'E KADAR DÜŞÜRECEKSİN..."

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında konuşan Kuru, "Kendi ilinde, kendi ilçesinde ilk turda yüzde 50+1'i geçemeyen belediye başkanı bugün "benim genel başkanıma koltuğu bırakmalısın" diyorsa kardeşim yerelde sen o insanlara dokunamamışsın 50+1 olamamışsın kalkacaksın 'genel başkan gitsin biz gelelim' diyeceksin. Bolu'da bir belediye başkanı çıkacak oyları yüzde 35'e kadar düşüreceksin gelip genel merkez önünde koltuk atacaksın sonra 'değişim istiyorum' diyeceksin." dedi.

"O KOLTUĞU DOLDURMALIYDIN"

İsim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Kuru, "Eğer bir belediye başkanı bugün çıkıp TV'lerde 'İttifaklar olmazsa İstanbul'u kaybederiz. Ankara'yı, Antalya'yı kaybederiz." diyorsa kardeşim vatandaşın elinden tutmak için senin elinden tutan mı vardı? Sen o koltuğa ittifakla oturmuş olabilirsin ama o koltuğu kendin doldurmalıydın. Hizmet etmeliydin, kendini o halka ispat etmeliydin." ifadelerini kullandı.

Kuru, "Gerçekleri görmeden bu partide bir adım yol alamayız." dedi.

İşte çok konuşulacak o konuşma:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin