CHP Yüksek Disiplin kurulu Üyesi avukat Tuba Torun'dan Fenerbahçe özrü geldi

CHP Yüksek Disiplin kurulu Üyesi avukat Tuba Torun, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle Fenerbahçe Kulübünden özür diledi... Torun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehrin ortasında stat olmaz. Kadıköy’de hiç olmaz” ifadelerini kullanmış ve gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı kaldırmıştı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Yüksek Disiplin kurulu Üyesi avukat Tuba Torun'dan Fenerbahçe özrü geldi

Sosyal medyada "şehrin ortasında stat olmaz, Kadıköy'de hiç olmaz" paylaşımı yapan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi avukat Tuba Torun, gelen tepkilerden sonra Fenerbahçe Kulübü'nden özür diledi.

Torun sosyal medya üzerinden bu paylaşımı yaptı:

CHP Yüksek Disiplin kurulu Üyesi avukat Tuba Torun'dan Fenerbahçe özrü geldi

NE OLMUŞTU?

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehrin ortasında stat olmaz. Kadıköy’de hiç olmaz” ifadelerini kullanan Avukat Tuba Torun, gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı kaldırdı.

Torun, sosyal medyadan kendisine gelen ve cinsiyetçi küfürler barındıran bir mesajı paylaşarak tehdit aldığını açıkladı.

Torun daha sonra paylaşımını, “Çok fazla destek mesaj geldiğini de bilmenizi isterim çünkü trafik bir yana gerçekten insanlar evlerinde işyerlerinde zorlanıyor maç günlerinde. Ama çarşı pazar daha fazla karışmasın diye, siliyorum twiti. Umarım bir gün kavgasız gürültüsüz, nefretsiz barışçıl yarışlarımız olur…” diyerek kaldırdı.

Torun’un bu paylaşımına taraftarlar ve İstanbullular tepki gösterdi.

Söz konusu paylaşımın yankıları sürerken, Avukat Tuba Torun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, tehdit aldığını açıkladı.

Torun, aynı zamanda kendisine gelen cinsiyetçi küfürlerin yer aldığı bir mesajı da ifşa etti.

Tuba Torun, Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu mesajı yayınladığım için çok üzgünüm. Ama bana 2 gündür gelen yüzlerce yüzlerce mesajdan yalnızca biri.. Sebebi tamamen şahsi bir fikir olarak yerleşim yerlerinde stat olmaması gerektiğini söylemem. Aslında mücadelemiz tam da bunun için..”

 ‘EVDEN ÇIKARKEN GERGİNİM’

“Bugün konuşmacı olduğum söyleşilerden biri iptal edildi. Fenerbahçe provokasyon yapacak ihbarı almışlar. Yüzlerce tehdit aldım. Evim stadın yanı. Kaç kere riskli hak mücadelesine girdim kılım kıpırdamadı. Hayatımda ilk kez evden çıkarken tedirginim.”

“Bunu bir başarı olarak da görenler olacaktır elbet. Bence değil. Sizin kutsalınız benim kutsalım olmayabilir. Fikrimi beyan edebilirim, siz de karşı çıkabilirsiniz ama hayatımı yaşanmaz kılmaya hakkınız yok. Adeta kurban ister gibi, kan ister gibi. Bu mu size yakışan gerçekten?”

“Ben elbette hayatıma devam edeceğim.Mücadeleye devam edeceğim. Yeri gelecek kimsenin diyemediğini diyeceğim. Eril tahakkümün iktidar kaybı korkusuyla kadınları sindirmeye çalıştığı her yerde ses çıkaracağım. Barışçıl olmayan, küfür, nefret, şiddet dolu her yerde en önde olacağım.”

“Bu da benim notum olarak dursun burada. Tüm küfürlere rağmen, sevgiler hepinize.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin