CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ne dedi? Muharrem İnce tv100 canlı yayınında o soruya yanıt verdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacak aday olup olmadığıyla ilgili soruya "Ben sayın Kılıçdaroğlu için ne de bir başkası için öyle bir şey demem. Hiç kimse siyasette kazanamayacak aday değildir, siyasette hiç kimse de garanti kazanacak aday değildir." yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ne dedi? Muharrem İnce tv100 canlı yayınında o soruya yanıt verdi

Türk televizyon tarihinin usta isimlerinden Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek 'Haftanın Panoraması' programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi konuk olarak ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesi ve partideki yöneticilerin 'kazanacak aday' vurgulu açıklamaları programda masaya yatırıldı. 

"BEN SAYIN KILIÇDAROĞLU İÇİN NE DE BİR BAŞKASI İÇİN ÖYLE BİR ŞEY DEMEM"
Özbek'in "Kemal Bey seçilemeyecek bir aday mı?" sorusuna İnce "Ben sayın Kılıçdaroğlu için ne de bir başkası için öyle bir şey demem. Hiç kimse siyasette kazanamayacak aday değildir, siyasette hiç kimse de garanti kazanacak aday değildir. Böyle bir siyaset anlayışı olmaz. Ben sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili böyle bir şeyi ağzıma almam. Benim siyasi öğretilerime ters bir şey bu. Siyasette rahmetli Demirel’in dediği gibi ’24 saatte çok şey değişir’ Hiç kazanamayacak dediğiniz birisi yüzde 60’la seçimi alır gider." yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin