CHP kurultayındaki o SMS gerçek çıktı. Mesajı atan Özgür Çelik konuştu

CHP'nin genel başkanlık kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek amacıyla sahte SMS'le artıldığı iddia edilmişti. O mesajı atan kişi ortaya çıktı ve 'SMS'ler sahte değil ben attım" dedi. İşte CHP Sultanbeyli eski ilçe başkan yardımcısı Özgür Çelik tarafından yapılan o duyuru....

Google Haberlere Abone ol
CHP kurultayındaki o SMS gerçek çıktı. Mesajı atan Özgür Çelik konuştu

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı'nda ilk turda Özgür Özel yarışı önde götürmüş, ikinci turda ise Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir fark atarak CHP'nin yeni genel başkanı olmuştu.

Kurultay sırasında tartışmalar da yaşanmış genel başkanlık oylaması ikinci tura kalmış, Kemal Kılıçdaroğlu'nun birinci turda istenilen oya ulaşamadığı için çekileceği belirtilmişti.

Ancak daha sonra alınan kararla Kılıçdaroğlu ikinci tura oylamasına da katıldı ve seçimden yenilgiyle ayrıldı.

Seçim gecesi ise ilginç bir olay yaşandı. Birinci tur oylamasından sonra delegelere Özgür Çelik adına "İstanbul delegeleri başta olmak üzere 81 kurultay delegeleri değişimden yana olsak da sonucun genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana olmasını bu saatten sonra temenni ediyorum. Hak hukuk adalet. Özgür Çelik" SMS'i iletildi.

CHP kurultayındaki o SMS gerçek çıktı. Mesajı atan Özgür Çelik konuştu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise bu mesajın sahte olduğunu belirtti.

Ancak o SMS'i atan kişi gerçekti ve bu mesajı atan kişinin CHP Sultanbeyli eski ilçe başkan yardımcısı olduğu ortaya çıktı. 

Sosyal medyada bir açıklama yapan Özgür Çelik, Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba'nın sevinç görüntülerini izledikten sonra delegelere böyle bir mesaj attığını söyledi ve "benim attığım mesaj sahte değildi" dedi.

Özgür Çelik, Facebook hesabından şu mesajı paylaştı.

CHP kurultayındaki o SMS gerçek çıktı. Mesajı atan Özgür Çelik konuştu - Resim : 2

KURULTAY DELEGELERİNE ATILAN DESTEK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi - CHP’mizin kıymetli Sultanbeyli seçmeni yoldaşı ve Örgütü öncelikle saygılarımı iletmek istiyorum hepinize.

4 Kasım Cumartesi yapılan kurultayımızda salondaki atmosfer ve uygun olmayan sevinçler nedeniyle Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için Kurultay delegelerine atmış olduğum destek mesajı sonrasında adıma sahte mesajlar atılıyor açıklaması geldi Sn. İl Başkanımız Özgür ÇELİK tarafından,

Daha sonra Parti meclisine adaylık başvurusu yaptım ve kurultay delegelerine yeniden mesaj attım.

İl Başkanımız Twitter hesabından aday ben değilim Sultanbeyli’inden parti üyemiz olan Özgür ÇELİK tarafından adaylık başvurusu yapılmıştır açıklaması geldi; Yani benim attığım mesaj sahte mesaj değildi.

Adım Özgür ÇELİK ben mesajı Genel Başkanımız Sn. KILIÇDAROĞLU için destek amaçlı atmıştım Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba sevinci şahsımı rahatsız etmiş ALEVİ kimliğimi rahatsız etmiştir.

Sn KILIÇDAROĞLU’nun genel başkanlığı seçimini kaybetmiş olmasını doğal karşılayabilirim bu demokrasimizde var fakat kaybetmiş olmasına zıplayarak hoplayarak rezil etmek istercesine bir sevinç benim Alevilik kimliğimi rahatsız etmiştir.

Genel Başkanımız Sn. KILIÇDAROĞLU Ömrüm boyunca taşıyacağım en büyük gururdu seninle yol yürümek; bize tariflediğin yolda hak, hukuk ve adalet mücadelemiz hep sürecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin