CHP İstanbul İl Başkanlığı için sürpriz isimler. Barış Yarkadaş'tan tv100 canlı yayınında kritik bilgiler...

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda gazeteci Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkan adaylığı için 10 kişinin adını geçtiğini açıkladı. Yarkadaş, "İstanbul’da ise şu ana kadar adı geçen 10’a yakın siyasetçi var. Gürsel Tekin, Cemal Canpolat, Baki Aydöner, Özgen Nama, Selçuk Sarıyer, Müslim Sarı, Necdet Saraç, Onursal Adıgüzel ve Özgür Çevik’in ismi geçiyor." diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanlığı için sürpriz isimler. Barış Yarkadaş'tan tv100 canlı yayınında kritik bilgiler...

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamaları şöyle:

"Kurultay’da 1400’e yakın delegenin 200’ü İstanbul’dan gelecek. Ankara’dan Dr. Ümit Erkul’un ismi ön planda çünkü kendisi 11 yıldır parti okulu yöneticisi. İstanbul’da ise şu ana kadar adı geçen 10’a yakın siyasetçi var. Gürsel Tekin, Cemal Canpolat, Baki Aydöner, Özgen Nama, Selçuk Sarıyer, Müslim Sarı, Necdet Saraç, Onursal Adıgüzel ve Özgür Çevik’in ismi geçiyor."

İşte Yarkadaş'ın o değerlendirmeleri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin