CHP İstanbul İl Başkanı kim olacak? Barış Yarkadaş canlı yayında tek tek ismi geçenleri saydı

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanlığı için geçen isimlerle ilgili son kulis bilgilerini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanı kim olacak? Barış Yarkadaş canlı yayında tek tek ismi geçenleri saydı

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. CHP İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili Yarkadaş son kulis bilgilerini paylaştı.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI İÇİN HANGİ İSİMLER KONUŞULUYOR?

Yarkadaş "Ankara’da kritik bir toplantı yapıldı Sayın Genel Başkanın isteği üzerine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Milletvekili Erdoğan toprak ve CHP’nin hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre bir toplantı yaptılar. Burada da İstanbul İl Başkan adayını masaya yatırdılar. İstanbul İl Başkanlığı için Gürsel Tekin, Selçuk Sarıyar, Necdet Saraç, Özgen Nama, Baki Aydöner, Özgür Çelik, Cemal Canpolat, Berhan Şimşek ve Müslüm Sarı isimleri İstanbul İl Başkanlığı için kulislerde konuşulan isimler. Bugünkü toplantıda herhangi bir isim üzerinde uzlaşılmadı. " ifadelerine yer verdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin