CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat'tan Ekrem İmamoğlu'na: Oy için İBB'de delegeler işe alındı. İmamoğlu'ndan zehir gibi sözler...

Değişimcilerin adayı Özgür Çelik'in rakibi olan Cemal Canpolat konuşmasında isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Canpolat, delegelerin Çelik'e oy vermesi için belediyelerde işe alındığını söyledi. İmamoğlu da çıkışta Canpolat'a yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat'tan Ekrem İmamoğlu'na: Oy için İBB'de delegeler işe alındı. İmamoğlu'ndan zehir gibi sözler...

38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde değişimcilerin adayı Özgür Çelik'in rakibi olan Cemal Canpolat yaptığı konuşmada isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum!" diyen Canpolat hızını alamadı ve "CHP delegelerini, size oy vermek için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum." dedi.

Canpolat şunları söyledi:

Bu parti için 9 buçuk yıl hapisle cezalandırılmış, kendi çocuklarının hedef haline geldiği Canan Kaftancıoğlu’nun burada talimatla yuhalatılmasını kınıyorum.

CHP'lilerin başka partilerin yanında işe girmesini içime sindiremiyorum. (İmamoğlu'na gönderme) Sadece CHP'lilerin ilçe, mahalle, delege seçimlerinde işe girdiğini sevinerek duyuyorum. Sadece CHP örgütü delegeleri, size oy versin diye işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum. CHP'liler İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi pazar gününden itibaren bitecektir.

Bizim ne yaptığımızı, nereden geldiğimizi İstanbul örgütü, gazi mahallesi biliyor, Küçükçekmece biliyor. Biz il başkanlığı yaptığımız dönemde, sokakta işçilerle emekçilerle beraber yaptık. Yarım bırakılan yürüyüşü tamamlamak için geliyorum. CHP delegeleri, işe girmekle, makam sahibi olmakla onurlarını haysiyetlerini satmayacaktır.

İMAMOĞLU'NDAN ZEHİR GİBİ SÖZLER...

İmamoğlu, Canpolat’ın sözlerine çıkışta cevap verdi. İmamoğlu, “Yalanlarında boğulsunlar, biz tertemiz yürüyeceğiz.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin