CHP ile İYİ Parti arasında görüşme trafiği hızlandı. Yavaş ve İmamoğlu'nun ardından CHP lideri Özel, ittifaka kapıyı kapatan Meral Akşener'i ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde ittifaka kapıyı kapatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek. Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu da Akşener ile görüşmüştü.

Google Haberlere Abone ol
CHP ile İYİ Parti arasında görüşme trafiği hızlandı. Yavaş ve İmamoğlu'nun ardından CHP lideri Özel, ittifaka kapıyı kapatan Meral Akşener'i ziyaret edecek

Yerel seçimler yaklaşırken muhalefetteki görüşme trafiği hızlanıyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın (30 Kasım) kurultayın ardından kendisini telefonla arayıp tebrik eden  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edeceği öğrenildi.

Akşener mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından ittifaka kapıyı kapatmıştı. 

CHP lideri Özel, katıldığı bir televizyon programında yerel seçimler için seçim bölgelerine özel iş birlikleri olabileceğini söylemiş, "Ben Meral Hanım’la, Sayın Genel Başkan’ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun için de ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım. Umutla baktığım bir süreç. Mümkün olan en kısa sürede yapmalıyız" demişti.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU DA AKŞENER'LE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Kasım'da İYİ Parti lideri Meral Akşener'i makamında ziyaret etmişti.  Yavaş, Akşener'e, CHP Genel Başkanı Özel’in selamlarını ilettiğini söylemişti.

Yavaş'ın ziyaretinden bir gün sonra da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, haftalar sonra  İYİ Parti lideri Akşener'i telefonla aradığı ortaya çıkmıştı.

10 dakika süren görüşmede ittifak tartışmasına girilmediği belirtilmişti. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin