CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan flaş açıklama: Aday olmayacağım

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan bir son dakika açıklaması geldi. Milletvekili olmayacağını açıklayan Özkoç, "inşallah yürütmede de buluşuruz" dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Engin Özkoç ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan flaş açıklama: Aday olmayacağım

CHP'li Engin Özkoç TBMM'de düzenlediği basın toplantısı öncesinde gazetecilere " CHP Grup Başkanvekili olarak son toplantım, milletvekili adayı da olmayacağım, inşallah yürütmede de buluşuruz" açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özkoç, aynı zamanda milletvekili adayı olmayacağını da açıkladı.

Özkoç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Milletvekili olmadığımı açıkladım. Diğerini artık takdir edecekler ben de göreceğim. Sayın Genel Başkanla böyle bir görüşme yapılması doğru olmaz. Böyle kararları ailenizle alırsınız. Bundan sonra yüreyeceğim yolda takdir edenler, yürütmede bir görev layık görürlerse ben orada da görev yapmaya hazırım."

Özgür Özel'den açıklama geldi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de bir paylaşım yaptı ve "12 yıldır Meclis'te 6 yıldır Grupta omuz omuza çalıştık, birlikte ağladık, birlikte güldük birbirimizi hiç kırmadık. Genel Başkanımızı yalnız bırakmadık. Canım ağabeyim Engin Özkoç bizlere veda etti. Genel Başkanımıza yürütmede eşlik edecek. Yolu açık olsun Yolumuz açık olsun" ifadesini kullandı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin