CHP görevden almalarla karıştı! Bursa CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı ve 17 ilçe gençlik kolları başkanı görevden alındı

Bursa’da CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı ve 17 ilçe gençlik kolları başkanı yönetimleri ile birlikte görevden alındığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP görevden almalarla karıştı! Bursa CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı ve 17 ilçe gençlik kolları başkanı görevden alındı

Bursa’da CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı ve 17 ilçe gençlik kolları başkanı yönetimleri ile birlikte görevden alındı.

GENELGE İLE GÖREVDEN ALINDILAR

Sözcü'de yer alan habere göre, görevden alma ile ilgili CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, imzalı genelgede şöyle denildi:

"10 Kasım 2022 tarihli MYK toplantısında verilen yetki uyarınca; Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu ile bağlı bulunan ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurullarının; Ağustos ayında eğitimini aldıkları ‘Güç Sende Senin Elinde’ mottolu yeni genç seçmen çalışmasına başlamaması, Genel merkez tarafından ödev olarak verilen genç üye artışının sağlanamaması, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa programı öncesinde ve sırasında gençlik kollarının programlara zayıf katılımı, düzenli istenen faaliyet raporunun gönderilmemesi, Genel Merkez tarafından istenilen stant çalışmalarının ilçeler genelinde yapılmaması ve benzer çalışmaların sürekli aksatılması sebebiyle Bursa Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve bağlı bulunan tüm ilçelerin yeniden yapılandırmak üzere fesh edilmesine karar verilmiştir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin